Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Sökes: Byggprojektchef för Västerås nya resecentrum

Projekt Mälarporten, Västerås största stadsbyggnadsprojekt någonsin, går nu in i en genomförandefas där teamet behöver förstärkas. Detaljplanen för Västerås resecentrum har under hösten varit ute på samråd, och nu förbereder vi för byggstart 2020. Byggprojektchefen för Västerås nya resecentrum ansvarar för en av de viktigaste delarna i högaktuella Mälarporten och kommer att få vara med i uppstartsfasen och sätta ihop sitt eget team där fokus kommer att vara att driva hela byggnadsprojektet för Västerås resecentrum i mål.

Tjänsten som byggprojektchef för Västerås resecentrum innebär att få vara en viktig del i ett innovativt stadsutvecklingsprojekt där framtidsfrågor rörande teknik och energi står i centrum.

Här finns mer information om planerna för Västerås resecentrum.

Anställd eller konsult

För detta uppdrag erbjuder Västerås stad antingen anställning eller konsultuppdrag. Allt utifrån de personliga preferenserna hos intresserad kandidat. Upphandling av motsvarande funktion pågår parallellt med rekrytering i E-avrop.

Läs mer om uppdraget och projektet här: www.vasteras.se/mälarportenjobbamedoss

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


VÄSTERÅS VÄXER OCH LEVNADSMÖNSTER FÖRÄNDRAS. Ett nytt, modernt resecentrum är viktigt i både lokalt, regionalt och nationellt perspektiv. Samtidigt bygger vi en ny, levande stadsdel i direkt anslutning till både resecentrum och Mälaren. Resecentrum ska bli en attraktiv och effektiv knytpunkt för alla transportslag och för resor inom, genom, från och till Västerås. Vi vill bygga ett resecentrum anpassat för framtiden, med en spännande utformning och väl funktionsmässigt integrerat i stadens flöde.

För mer information om projektet: Projektchef Sanna Edling , telefon 021-39 10 57
För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen: HR-konsult Maria Mingo Bennström 021-39 21 96

Relaterat innehåll

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås