Följ Västerås stad

Pressmeddelanden 4 träffar

Möte om trygghet i Jakobsberg-Västermalm

Pressmeddelanden   •   Maj 06, 2014 10:45 CEST

Jakobsberg-Västermalm ska vara tryggt och säkert att bo i! Det är målet med det trygghetsprojekt som genomförs under våren. Projektet handlar om hur utemiljön kan förbättras med tanke på bland annat trafik, växtlighet och belysning.

Snabbguide för en lyckad julhandel

Pressmeddelanden   •   Nov 27, 2012 08:00 CET

Kommunens konsumentvägledning, Konsumentjuridisk rådgivning, publicerar idag sina bästa tips inför en lyckad julhandel på vasteras.se. Ingen annan månad handlar svenskarna för så mycket som just under december.

Städbloggare är Västerås stads nya vapen mot nedskräpningen

Pressmeddelanden   •   Jul 02, 2009 14:55 CEST

Under sex veckor kommer Nina Persson och Victor Marquez att städa bort skräp, prata skräp med västeråsarna och blogga om skräp. Teknik- och idrottsförvaltningen nya projekt har som huvudsyfte att engagera, väcka debatt och på sikt ändra attityderna till nedskräpning.

Undervisningen vid Wenströmska gymnasiet återupptas

Pressmeddelanden   •   Dec 04, 2007 11:32 CET

Skolledningen för Wenströmska gymnasiet har beslutat att undervisningen ska återupptas den 4 december. Beslutet har fattats i samråd med polisen.

Nyheter 1 träff

Västerås går i täten och ansluter till säker e-post

Nyheter   •   Okt 23, 2013 09:27 CEST

Tjänsten Mina meddelanden är en digital lösning för att skicka säker e-post från myndigheter. Västerås är en av tre kommuner som går i täten för säkra digitala kanaler.

Dokument 1 träff

Statistik över anmälda tillgrepp av skoldatorer i Västerås kommun

Antalet anmälda stölder av skoldatorer i Västerås stad har minskat med över hälften under perioden 1 augusti 2015–30 april 2016 jämfört med samma period läsåret 2014/2015. Det visar statistik från polisen.