Följ Västerås stad

Fem nomineringar för Västerås stad till White guide junior 2016

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2016 12:19 CEST

Västerås stad har blivit nominerade till fem kategorier i White Guide Junior. Vi är även i år nominerade i kategorin som vi vann förra året; Årets skolmatskommun. Restaurangenhetens chef Bo Norrman är dessutom nominerad i kategorin Årets måltidschef. I kategorin Årets förskolekök har köket på Bjurhovdasmyckets förskola blivit nominerade, Ivan Henriksen som arbetar på Lövängsskolans restaurang Ängen är nominerad till Årets skolkock och Lövängsskolans restaurang Ängen är nominerad till Årets skolrestaurang.

- Det känns väldigt roligt med nomineringarna. Att vi får många nomineringar i år igen visar på att vi ligger långt fram när det gäller vårt arbete med skolmåltider. Vi har en bredd och ett engagemang som visar sig tydligt i ett seriöst evenemang som det här, säger Bo Norrman, enhetschef för Restaurangenheten.

Västerås har fått tre ytterligare nomineringar inom de fristående verksamheterna. Förskolan Gunghästen har nominerats i kategorin Årets förskolekök. Hagalidsgården har tre nomineringar; Jannica Pettersson i kategorin Årets stjärna, Pia Sjölund i kategorin Årets boendechef och Hagalidsgården i kategorin Årets seniormåltid.

Syftet med White Guide Junior är att uppmärksamma den offentliga gastronomin på förskolor, skolor och äldreboenden i Sverige.

För mer information

Bo Norrman, enhetschef Restaurangenheten
Telefon: 021-39 81 03

I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås