Gå direkt till innehåll
Nu finns betaversionen av Västerås stads nya webbplats ute

Nyhet -

Nu finns betaversionen av Västerås stads nya webbplats ute

Med mindre än en månad kvar till lansering öppnas Västerås stads nya webbplats upp så att alla intresserade kan se hur det hela ser ut. I realtid kan nu invånarna följa hur arbetet går med att få allt på plats och om de vill tycka till om hur webbplatsen är utformad.

-Det är fantastiskt roligt att vi nu kan visa upp vad vi jobbat med i två år, säger Mats Lindskog, tf kommunikationsdirektör Västerås stad.

Adressen är beta.vasteras.se. Här kan du se ungefär hur den nya webbplatsen kommer att se ut. Den är inte klar i nuläget utan det återstår en del arbete innan den lanseras som vår nya officiella webbplats den 31 mars. Fram till dess kommer betaversionen att ligga parallellt med den nuvarande webbplatsen.

-Vi satsar hårt på att göra vår nya webbplats så tillgänglig som möjlig, för så många som möjligt. Den är såklart responsiv så att den funkar bra på vilken enhet du än surfar in ifrån. Men lika viktigt är innehållet är skrivet på ett enkelt sätt och att navigationen är lätt att hitta i. Det hela bygger också på att vi tillgängliggör information genom andra hjälpmedel, som till exempel taluppläsare, säger Mats Lindskog.

Mer information om Västerås stads nya webbplats finns på utvecklingsbloggen. Adressen dit är:

https://utvecklingvasterasse.wordpress.com/2015/02/18/fragor-svar-om-vasteras-stads-nya-webbplats/

Ämnen

Regioner

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås