Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vinn – Meet N' Greet med Panetoz

Nu ger Västerås fritidsgårdar alla ungdomar mellan 13 och 17 år chansen att vinna platser till Meet N' Greet med Panetoz innan deras spelning på Iparty den 17 april.

Årets största gratisevenemang för ungdomar, Iparty, bjuder på två dansgolv, 4 DJs, skumparty, food zone, lounge, tävlingar och chansen att få träffa gruppen Panetoz. Panetoz är mest kända för sin hit ”Dansa pausa”.

– Vi är väldigt glada att Panetoz kommer och att vi kan ge 16 ungdomar chansen att få träffa och umgås med dem backstage innan deras spelning, säger Alexander Markianos, fritidsledare.

Så går tävlingen till
Besök närmaste fritidsgård, hämta en tävlingslapp och svara på frågan ”På vilken av följande fritidsgårdar arrangerades Iparty för första gången?”. Välj mellan alternativen Bjurhovda fritidsgård, Viksängs fritidsgård och Irsta fritidsgård. Lämna in svaret på fritidsgården. Tävlingen pågår 27 mars–10 april.

Iparty Festival
Iparty arrangeras av Västerås fritidsgårdar och vänder sig till alla ungdomar 13–17 år. Kvällen startar klockan 20.00 ute på Bjurhovda fritidsgård. Självklart är det fri entré och ett drogfritt arrangemang.

Media inbjuds att delta vid Meet N' Greet med Panetoz klockan 19.15 vid Bjurhovda fritidsgård den 17 april.

Läs mer:
Fripunkt – Västerås Fritidsgårdar


För mer information:
Alexander Markianos, fritidsledare, 021-39 08 34
Patrik Johansson, enhetschef fritid öster, 021-39 19 82

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad

Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås