Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vernissage på Wijkmanska gymnasiet

Den 12 maj kl. 15.00 hålls en spännande vernissage på Wijkmanska gymnasiet. Vernissagen är finalen på det samarbete som det senaste läsåret bedrivits mellan Wijkmanska och Carlforsska gymnasiet, där eleverna på det Estetiska programmets bild- och formgivningsinriktning har utsmyckat Wijkmanskas nya lokaler i Skrapan med väggmålningar, tavlor och takmobiler.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Estetiska programmet på Carlforsska. Elevarbetena är en prydnad för vår skola och speglar de utbildningar som vi erbjuder på Wijkmanska, säger Sven Fallgren, rektor på Wijkmanska gymnasiet.

Vid vernissagen medverkar elever från Carlforsska gymnasiet samt inbjudna föräldrar, lärare, rektorer och politiker. Enklare förtäring kommer att serveras.

Media hälsas varmt välkomna till vernissagen.

För mer information:
Kontakta rektor Sven Fallgren, 021-39 91 00

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås