Gå direkt till innehåll
Ringvallens IP har fått ny konstgräsplan som invigs onsdag 25 september klockan 18.
Ringvallens IP har fått ny konstgräsplan som invigs onsdag 25 september klockan 18.

Pressmeddelande -

Välkommen till invigning på Ringvallens IP

Media och allmänhet hälsas välkomna till Ringvallens IP onsdag 25 september klockan 18. Då inviger vi den nya konstgräsplanen.

- Äntligen inviger vi nya konstgräsplanen på Ringvallen! En ny fullstor plan med ny belysning innebär mycket för både BK30 och för fotbollens utveckling i Västerås, samtidigt som den gamla planen finns kvar för träningar, matcher och spontanfotboll, säger Vicki Skure-Eriksson (C), ordförande i nämnden för idrott, fritid och förebyggande.

Vi bjuder på fika och möjlighet att testa planen. Stanna gärna kvar och se matchen i division 4 Herr Västmanland mellan Västerås BK30 och Gideonsbergs IF, start 19.00.

- Vi är stolta över att kunna inviga den nya konstgräsplanen på Ringvallen – en investering som kommer stärka våra möjligheter att erbjuda året runt-träning och främja fotbollsutvecklingen i Västerås, säger Maria Engelfeldt, verksamhetschef för idrott och friluftsliv i Västerås stad.

    Kontaktpersoner:

    Vid frågor om idrottsplatsen och konstgräsplanen:
    Vicki Skure-Eriksson (C), ordförande nämnden för idrott, fritid och förebyggande, viktoria.skure.eriksson@vasteras.se, 070-320 41 61

    Vid frågor om invigningen:
    Jimmy Vesterinen, idrottskonsulent, Västerås stad, Jimmy2.hedin.vesterinen@vasteras.se, 021-39 77 25

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner

    Västerås stad

    Stadshuset, Fiskartorgsentrén
    721 87 Västerås