Gå direkt till innehåll
Elever på Carlforsskas introduktionsprogram
Elever på Carlforsskas introduktionsprogram

Pressmeddelande -

Välkommen till invigning av Wegas nya lokaler

Vi vill hälsa representanter för media varmt välkomna till invigningen av Wegas nya fina lokaler på Eriksborgsgatan 11. Wegas är ett av introduktionsprogrammen på Carlforsska och Rudbeckianska. På Wegas har alla elever en diagnos inom autismspektrumet. Vi gör det möjligt för våra elever att få en gymnasieutbildning som helt anpassas efter deras behov och förutsättningar.

Tid: kl. 15-17 den 9/10

Plats: Eriksborgsgatan 11.


Program

Kl. 15.00 Rektor Carina Wilhelmsson hälsar välkommen

Kl. 15.10 Invigningstal av Carin Lidman, ordförande i Utbildnings-och arbetsmarknadsnämnden

Kl. 15.20 Tal av Andreas Hultin, utvecklingsledare, Västerås Stad

Kl. 15.30 Beskrivning av Wegas verksamhet, Mikael Berglund, Wegas

kl. 15.45 Mingel och rundvandring

Efter invigningsceremonin bjuder vi på snittar, tårta och bubblande dryck. Under minglet underhåller en av Wegas elever som är konsertpianist.

För mer information: Kontakta rektor Carina Wilhelmsson, carina.wilhelmsson@vasteras.se eller verksamhetsledare Mikael Berglund, mikael2.berglund@vasteras.se

Vägbeskrivning: Wegas ligger mitt emellan Kristiansborgsskolan och Mälardalens Högskola Länk till karta. Vi rekommenderar att ni parkerar bilen på den kostnadsfria parkeringen på grusplanen vid Blåsboskolan.

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås