Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Stay Exclusive – årets händelse för stadens ungdomar

Fredagen den 24 maj kommer årets grymmaste kväll för ungdomar som går i högstadiet och gymnasiet äga rum på stadshotellet. Dani M och Malcom B kommer att uppträda och två dansgolv kommer finnas tillgängliga med bra musik från Bjurhovda och Önsta DJ. 

Stay Exclusive är för ungdomar 13–17 år som vill uppleva en kväll med häftiga artister, grym dansmusik, tävlingar med priser och mycket, mycket mer.

− Vår förhoppning inför kvällen är att det kommer många ungdomar med positiv inställning så att vi kan ha en oförglömlig kväll. Det är en kul grej att göra med sina kompisar och man träffar nya kompisar, säger Amanet Tsehaye från Västerås fritidsgårdars ungdomsråd.  

Biljetten för denna stora kväll är ett armband som ger inträde. Armbanden finns att köpa på de flesta av stadens högstadie- och gymnasieskolor. De säljs även på fritidsgården Centralen i Växhuset. Antalet platser är begränsade till 500 så alla som är intresserade av att vara med rekommenderas att köpa sitt armband så fort som möjligt, eftersom de visat sig ha en strykande åtgång.

– Samma kväll, mellan fyra och halv sju på fritidsgården Centralen, bjuder vi de som köpt biljett på styling av elever från Praktiska gymnasiet. Men det gäller att vara där i tid, de 50 första på plats får håret eller sminket fixat, säger Carina Burman, Arrangör Fritid och Förebyggande.

Stay Exclusive har en Facebook-sida där det går att kommentera och ställa frågor. Här kommer det så småningom upp mer information om vad som kommer att hända.

Läs mer:
Fripunkt – Västerås Fritidsgårdar
http://garden.fripunkt.se/framsida/stay-excklusive-2013/

Stay Exclusive på Facebook
https://www.facebook.com/fritidsgardarevent?fref=ts


För mer information:
Edwin O’Brien-Rodney, musik- och artistansvarig Stay Exclusive,
telefon 076-024 91 98
Dietmar Schneider, Utvecklingsledare Fritid och Förebyggande,
telefon 021-39 38 05

Ämnen

Kategorier

RegionerI Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås