Gå direkt till innehåll
Skiljebo bibliotek – öppet när det passar dig!

Pressmeddelande -

Skiljebo bibliotek – öppet när det passar dig!

Nu lanserar Skiljebo bibliotek MERÖPPET. Det betyder att biblioteket är öppet klockan 08.00-22.00 alla dagar, och du kan använda det även när personalen inte är på plats. Du släpper in dig själv med ditt lånekort och pinkod. Enkelt och smidigt när det passar just dig!

Under MERÖPPET kan du som låntagare låna och lämna tillbaka i automaten, läsa tidningar och tidskrifter, studera, använda datorer och trådlöst nätverk, hämta reservationer, kopiera, skriva ut och scanna eller ha mindre möten med en studiecirkel eller ett grupparbete. Du kommer enkelt in i lokalen via en dörr i huvudentrén. Använd ditt lånekort och pinkod.

För att få tillgång till MERÖPPET måste du ha funktionen kopplat till ditt lånekort. Prata med personalen på Skiljebo bibliotek så hjälper de dig.

För mer information
Tinalina Karlsson Glöde, bibliotekarie Skiljebo bibliotek
021-39 46 30

Maria Gustafsson, avdelningschef
021-39 46 70

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås