Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Sinfoniettan, loppis och tårtor på Pettersberg

Den 28 maj bli det fest på Pettersberg. Under kvällen kan man lyssna på musik, delta i kul aktiviteter, äta korv och fika i gott sällskap.

Datum och tid: 2015-05-28 kl 17-20
Plats: Pettersberg, St Ilianskolan

St Ilianskolan har Öppet hus och aktiviteter som tårttävling. Tårtorna bjuder skolan på när vinnaren utsetts. Besök också utställningen där eleverna visar upp sin konst i skolans lokaler. Aktiviteter anordnas, bland annat fiskdamm, ansiktsmålning, loppis och försäljning av fika på fritidsgården. Pettersbergs fritidsgård stödjer och driver ugandaprojektet ”Våra skitungar” och all försäljningsinkomst går oavkortat till barnhemmet i Uganda.

En häftig grej är att Västerås Sinfonietta spelar ute i stadsdelen och håller en konsert i St Ilians matsal kl 17.30-18.30. Ta chansen att gå och lyssna på ett somrigt konsertprogram med nordiska förtecken med Västerås Sinfonietta.

Pettersbergsdagen anordnas av Mimer, Rikshem, Hyresgästföreningen och Västerås stad.

För mer information:
Alma Husejnovic, områdessamordnare Förebyggarcentrum, 021-39 84 08

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås