Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Rikskonferens för Lärvux i Västerås

Den 1 och 2 oktober anordnas Lärvux Rikskonferens på Aros Congress Center i Västerås. Konferensen arrangeras av Frimanskas vuxenutbildning och riksföreningen Lärvuxpedagogerna. Temat för konferensen är ”Bra grunder – bra resultat”.

Lärvux är vuxenutbildning för personer med intellektuella funktionsnedsättningar. I Västerås är Frimanska vuxenutbildning anordnare av Lärvuxutbildningar.

Rikskonferensen samlar lärvuxlärare från hela Sverige. Konferensen innehåller flera intressanta föreläsningar om bland annat språkstörningar och Abakus. Ett flertal seminarier kommer att hållas inom olika områden, till exempel Språkundervisning med alla sinnen, Kreativt arbete med Ipad och Abakus. I samband med konferensen hålls även ett skolledarseminarium. För ytterligare information, se bifogat program.

Media hälsas varmt välkomna att närvara vid konferensen.

Mer information

Lina Walin, rektor Frimanska, lina.walin@vasteras.se eller 021-39 97 09.

Vill du veta mer om Lärvux i Västerås, besök gärna www1.vasteras.se/frimanska/

Mer information om riksföreningen Lärvuxpedagogerna hittar du på: http://www.larvuxpedagogerna.se/ 

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås