Gå direkt till innehåll
Den nya bryggan med det gamla ångkraftverket i bakgrunden. Foto: Västerås stad
Den nya bryggan med det gamla ångkraftverket i bakgrunden. Foto: Västerås stad

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Välkommen på invigning av Västerås nya brygghäng på Öster Mälarstrand

Lördag 28 september kl. 11.00 inviger vi Västerås nya brygghäng. En stor trädäcksyta vid vattnet intill nybyggda Kajstaden och Steam hotel/Kokpunkten.

Öster Mälarstrand tar form alltmer och med den nya bryggan får vi alla en plats för att mötas, flanera, ta en glass i solen eller bara sitta och njuta av utsikten över vattnet och båtarna.

Västerås stad bad Västeråsarna om hjälp att hitta på ett riktigt bra namn till bryggan. Vi fick in många kreativa och fina förslag och har efter mycket funderande och vridande och vändande bestämt oss. På lördag avslöjar vi namnet! Missa inte det!

Program:

Kl. 11.00 samlas vi vid bryggan. Vi inleder med en invigningsceremoni som leds av Anders Rastin, Vd för Mälarstrandens Utvecklings AB. Talare kommer också att vara Jesper Brandberg (L), fastighetsnämndens ordförande, arkitekter från ÅWL arkitekter och Erik Holmgren, fastighetsutvecklare på Balder fastigheter.

Saxofonisten EdiSax och dj Amin är på plats och spelar grym musik och vi dukar upp lite smått och gott att äta och dricka.

Kom och häng med oss när vi inviger bryggan!

Varmt välkommen!

Kontakt: Johanna Ljung, Västerås stad, tel. 021-39 88 95 mail: johanna.ljung@vasteras.se

Ämnen

Regioner

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås