Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Rekryteringsmässan 2018

Tisdag den 13 februari är det dags för årets Rekryteringsmässa i Västerås och Eskilstuna. Det är 16:e gången mässan ordnas och den vänder sig till alla som vill hitta nya möjligheter i arbetslivet. På mässan finns möjlighet att träffa företag, organisationer och utbildningssamordnare.

Intresset för året mässa har varit stort och alla utställarplatser är bokade. Cirka 120 utställare kommer att finns på plats i Västerås och drygt 50 i Eskilstuna. I Västerås kommer även European Job Days (EURES) finnas på plats för att ge information till dig som vill studera eller arbeta utomlands.

Rekryteringsmässan äger rum samtidigt i Västerås och Eskilstuna och det är fri entré. Mässan har på senare år haft runt 10 000 besökare per år i de båda städerna.

Vi hälsar media varmt välkomna till Rekryteringsmässan
tisdagen den 13 februari 2018

kl 12.30-17.00

Plats: Västerås, Aros Congress Center och Eskilstuna, Elite Stadshotell

Rekryteringsmässan anordnas av Västerås stad, Eskilstuna kommun och Arbetsförmedlingen. Vi fortsätter också samarbetet med Enköping och Strängnäs och det kommer gå gratisbussar mellan städerna.

-Det är oerhört viktigt för oss som stad att vara med och arrangera mässan som är en mötesplats där arbetskraft och företagare kan träffas. På det viset kan vi bidra till social hållbarhet och näringslivets framväxt, säger Rickard Nordberg som är mässansvarig för Västerås stads räkning.

För mer information: rekryteringsmässan.se

Kontaktpersoner för media:

Rickard Nordberg, Västerås stad, mässansvarig 021-39 16 25,
rickard.nordberg@vasteras.se
Åsa Wallin, Arbetsförmedlingen Västerås, mässansvarig 010-487 06 32,
asa.wallin@arbetsformedlingen.se
Marica Anderbrink-Toll, Arbetsförmedlingen, projektansvarig Rekryteringsmässan 010-486 06 27, 
marica.anderbrink-toll@arbetsformedlingen.se
Ivanna Gorupec, Arbetsförmedlingen, information om European Job Days (EURES) 010-488 15 67,
ivanna.gorupec@arbetsformedlingen.se

Ämnen

Regioner