Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: proAros innovationspris 2013

För att uppmärksamma alla bra idéer som finns i verksamheterna delar proAros varje år ut ett innovationspris. I samband med innovationspriset delar proAros även ut pris till bästa arbetsplats.

Nu är det klart vilka som är nominerade till årets priser. Vinnarna kommer att presenteras på en prisgala den 17 december. Kvällen inleds med mingel, dryck och tilltugg innan priserna delas ut.

Pressen är välkommen att delta. 

Bidragen har valts ut av proAros styrelse och delas ut av Åke Wahlsten, ordförande och Eva Wetterstrand, direktör.

Det vinnande bidraget av innovationspriset ska bidra till förverkligandet av vår vision ”Alltid bästa möjliga möte”, förenkla det vardagliga arbetet samt öka kvalitet och konkurrenskraft i verksamheten.
Bästa arbetsplats bedöms utifrån inlämnat bidrag och resultatet från årets medarbetarundersökning där juryn tittat på resultatet för information, arbetsplatsträffar, arbetsorganisation och ledarskap.

Tid: Tisdagen den 17 december klockan 17.00
Plats: Herrgärdets servicehus, samlingssalen

För mer information:
Angelica Runqvist, kommunikationsansvarig, proAros ledningskontor, 021-39 21 27


Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås