Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Derbykänsla när NIF möter VIR

På måndag möts nämnden för idrott och friluftsliv och Västerås idrottsrörelse för ett resultatinriktat arbetsmöte kring handlingsplan idrott. Experter siar om ett jämt och rättvist resultat med bägge parter som vinnare!

14 september möts föreningslivet, nämnden för idrott och friluftsliv och tjänstemän för att diskutera hur vi tillsammans kan utveckla idrotten i Västerås. På plats finns också Västeråsaren Per Mårts, förbundskaptenen för tre kronor och Västeråsboxaren Elin Cederroos, tidigare fotbollsspelare och numera mästare med högsta poäng på TV4s Gladiatorerna.

Datum: 14 september 2015

Plats: ABB Nord, konferensrum K5 (ingång baksidan)

Tid: klockan 18.30-21.00. Press hälsas välkommen från 18.00. Då finns möjlighet att ställa frågor till nämnd och tjänstemän.

Kvällens program

18.30
Hans Stergel, ordförande i nämnden för idrott och friluftsliv, inleder kvällen tillsammans med Västeråsarna Per Mårts, förbundskapten för tre kronor och Elin Cederroos, boxare, fotbollsspelare och känd från TV4s Gladiatorerna.

19.30
Stefan Brandberg, idrottschef i Västerås stad, berättar kort om hur handlingsplanen för idrott i Västerås kom till. Marlene Kaas, idrottsstrateg, berättar kort om nuläget hösten 2015.

cirka 20.00
Framtiden, förslag på förbättringar och prioriteringar. Vi sitter i mindre grupper och diskuterar fram tre aktiviteter att prioritera vid varje målområde. Målen är tagna av kommunfullmäktige och nämnden för idrott och friluftsliv medan aktiviteterna för att nå målen kan förändras över tid.

20.45
Sammanfattning och avslutning av kvällen.

Kvällen arrangeras av nämnden för idrott & friluftsliv tillsammans med idrottsteamet på kultur, - idrotts- och fritidsförvaltningen, samt Västmanlands Idrottsförbund.

För mer information

Hans Stergel, ordförande nämnden för idrott och friluftsliv
Telefon: 076-200 79 20
E-post: hans.stergel@vasteras.se

Marlene Kaas, idrottsstrateg
Telefon: 021-39 19 81
E-post: marlene.kaas@vasteras.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås