Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Avslutningsceremoni och prisutdelning för Västerås ungdomsentreprenörer

Den 11 augusti välkomnar vi media till en avslutningsceremoni för att hylla ungdomarnas insatser i Västerås Ungdomsentreprenör 2022. Mikael Fällman, VD för ALMI Mälardalen och Jonathan Rudman, VD Emax-Sverige delar ut priser.

Västerås Ungdomsentreprenör är en satsning som drivs av Västerås Stad för att uppmuntra unga mellan 15-19 år att testa på entreprenörskap under sommaren. Ungdomarna börjar med en gemensam introduktionsvecka där de får stöd av coacher/handledare. De får lära sig grunderna i entreprenörskap genom att skapa nätverk, göra affärsplaner och driva sin egen affärsverksamhet.

Hur har det gått att driva en verksamhet under sommaren?

Ungdomarna pitchar sina företag för de inbjudna gästerna. De berättar hur det gått att bedriva sina verksamheter under sommaren och vilka lärdomar de fått med sig. Efter ungdomarnas presentationer finns möjlighet till mingel där man kan gå runt och prata med ungdomarna vid ståbord.

Klockan 13.00 beger vi oss till Stadshusets Kommunfullmäktigesal för diplom och prisutdelningar till alla driftiga ungdomar.

Tid: klockan 9-12 och 13-14

Plats: B26, Port-anders gata 9, 722 12 Västerås

Kontaktuppgifter/mer information:

Lucas Baunsgaard, Jobbcentrum 021-39 25 97, lucas.baunsgaard@vasteras.se

Jimmy Larsson, Jobbcentrum 021-39 16 02, jimmy.larsson@vasteras.se

Ämnen

Regioner

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås