Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Premiär för digital spelklubb!

Carma spelklubb är en plats där deltagare från daglig verksamhet kan mötas för att utforska datorspel och andra digitala aktiviteter. Klubben är ny och drivs av digitala handledare på vård- och omsorgsförvaltningen på Västerås stad.

I dagens digitaliserade samhälle är den digitala världen en plats för många möjligheter och Carma spelklubb strävar efter att öppna upp den världen. Här kan deltagare mötas i en stödjande miljö som främjar kreativitet och personlig tillväxt.

- Vår målsättning är att erbjuda en sammanhållen och framåtsträvande verksamhet där vi utgår från deltagarnas befintliga intressen eller introducerar dem för nya möjligheter. Vi välkomnar alla, oavsett erfarenhetsnivå eller digital kompetens, säger Isak Ohlander, digital handledare på vård och omsorgsförvaltningen och initiativtagare till Carma spelklubb.

Carma spelklubben är mer än bara en plats för att spela spel, det är en plats för gemenskap, lärande, bygga självförtroende och personlig utveckling.

- Det finns ett betydande mervärde i att delta i digitala aktiviteter. Målet är att tillsammans med kompetent personal skapa en inkluderande och meningsfull digital miljö, där vi arbetar för att stärka samhörigheten och motverka ensamhet bland våra deltagare, säger Isak Ohlander.


  Kontaktperson
  Isak Ohlander
  072 - 14 63 076

  Isak.Ohlander@Vasteras.se

  Ämnen

  Regioner

  Västerås stad
  Stadshuset, Fiskartorgsentrén
  721 87 Västerås