Gå direkt till innehåll
Kalle Karlsson och Elin Cederroos leder årets nyårsfirande på Fiskartorget

Pressmeddelande -

Kalle Karlsson och Elin Cederroos leder årets nyårsfirande på Fiskartorget

Kalle Karlsson, tränare VSK Fotboll och Elin Cederroos, dubbel världsmästare i boxning blir Västerås nyårsvärdar 2023.

-Att leda det gemensamma nyårsfirandet i Västerås är en ära. Vi ska sträva efter att skapa en oförglömlig kväll fylld med energi och magiska ögonblick. Du är varmt välkommen att fira med oss, säger Elin Cederroos och Kalle Karlsson.

-Vi vill erbjuda ett bra och attraktivt alternativ till egna smällare och raketer. Det kommer att bli en häftig show. Nytt för i år är att vi kommer att köra en matinéshow klockan 17.00 för de barn och vuxna som inte orkar vänta till midnatt. Hela evenemanget är kostnadsfritt och alla är varmt välkomna, säger Alf Westerdahl, evenemangschef Visit Västerås

-Förra året samlades nästan 10 000 personer på Fiskartorget för att fira in det nya året tillsammans. Vår förhoppning är att succén ska upprepas och att firandet fortsätter att vara en festlig och folklig tradition i Västerås, säger Alf Westerdahl.

  För femte året bjuder Västerås stad alla västeråsare på en specialkomponerad laser-, eld- och pyroshow för att fira in det nya året tillsammans. Firandet börjar klockan 23.00 med en mix av musik, filmer och publikbilder på en storbildsskärm. Huvudnumret är en laser-, eld- och pyroshow som avslutas med nedräkning på stadshuset. Showen är skapad av Sveriges främsta experter inom området och ackompanjeras av musik.

  För mer information:

  Alf Westerdahl, evenemangschef Visit Västerås, telefon 021-39 01 15

  Ämnen

  Regioner

  Västerås stad
  Stadshuset, Fiskartorgsentrén
  721 87 Västerås