Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Invigning av Öppenvårdens ny lokaler på Sigurdsgatan

Politiker, beställare, samverkanspartners och media är inbjudna att ta del av invigningen av Öppenvårdens nya lokaler på Sigurdsgatan. Vi kommer att presentera våra verksamheter och medarbetare och öppna upp för möjligheten att ställa frågor. 

Anledningen till flytten är flera, bland annat har verksamheten tidigare varit sprid på flera ställen och hamnar nu under samma tak. Samtidigt som lokalerna blir mer funktionella med ökad tillgänglighet.

– Det stora positiva är att vi har kunnat anpassa lokalerna efter våra behov och fått till en del saker som vi tidigare saknat, säger Dietmar Schneider, enhetschef, Individ och familj.

Datum och tid: Onsdagen den 28 januari klockan 13.00–16.00
Plats: Sigurdsgatan 21 i Västerås.

Klockan 14.30 sker invigningsceremonin med Ann-Louise Molin Östling, ordförande för individ- och familjenämnden. Det blir bandklippning och mingelsnacks i lunchrummet.

Öppenvård familj flyttar
De verksamheter som har bytt lokaler är Irisverksamheten, Kvinnocentrum, Stödgrupper för barn och ungdomar, Umgängesstöd, Familjebehandlingen, Familjeterapeuterna och Medlingsverksamheten. Nu finns vi på Sigurdsgatan 21, 721 30 Västerås.

Läs mer om verksamheterna på vasteras.se.

För mer information
Dietmar Schneider, enhetschef, Individ och Familj, 021-39 17 35, dietmar.schneider@vasteras.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås