Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

InnoMera är årets mobilitetsprojekt

Västerås stad har vunnit priset Årets Mobilitetsprojekt 2014 för InnoMera, som är en del i stadens innovationsarbete. Oberoende av tid och rum kan medarbetare lämna in idéer och förslag via mobil, dator eller läsplatta.

– Innovationer kan handla om stora förändringar men lika gärna om många små idéer i vardagen. Med InnoMera vill vi stimulera, ta tillvara och förverkliga medarbetares goda idéer. Målet är att utveckla våra verksamheter för boende, organisationer, företag och besökare i Västerås, säger Therese Kristensson, projektledare för InnoMera, Västerås stad.

I InnoMera kan medarbetare lägga in egna idéer, gilla och tycka till om andras idéer. På så sätt arbetar vi tillsammans fram bra lösningar som kan utveckla staden.

– Tanken med mobilappen är ju att bra idéer inte bara kommer på jobbet utan när som helst, till exempel när du väntar på bussen, sitter hos frisören eller står i kön i livsmedelsbutiken, säger Therese Kristensson.

Vinnaren offentliggjordes i samband med konferensen Enterprise Mobility den 18 november i Stockholm.

Vad är Årets Mobilitetsprojekt?
Beslutsfattarna som är inbjudna till forumet Enterprise Mobility har nominerat de bolag eller organisationer som de ser som visionärer, pionjärer och som starkt har influerat arbetet med mobilitet inom privat eller offentlig sektor eller inom sin organisation på ett positivt sätt. Syftet med priset är att lyfta fram projekt och hylla de som gjort en bra insats. Deltagarna har fått rösta fram den vinnande kandidaten.

För mer information:
Mikael Lagergren, IT-direktör, Västerås stad, mikael.lagergren@vasteras.se, 021-39 11 13
Therese Kristensson, e-förvaltningsledare, Västerås stad, therese.kristensson@vasteras.se, 021-39 30 25

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås