Gå direkt till innehåll
Juryns ordförande Theresa D'Errico, Vinnaren av Årets Hållbarhetspris Daniel Özer från ICA Nära Vallby och kommunstyrelsens ordförande Anders Teljebäck
Juryns ordförande Theresa D'Errico, Vinnaren av Årets Hållbarhetspris Daniel Özer från ICA Nära Vallby och kommunstyrelsens ordförande Anders Teljebäck

Pressmeddelande -

ICA Nära Vallby vinnare av Årets Hållbarhetspris

Vinnaren av Årets Hållbarhetspris är ett strålande exempel på hur en hållbar affärsstrategi kan ge positiva effekter på både affären och samhället. Deras framgångsrika arbete och stora engagemang ger tydliga ringar på vattnet. De är ett föredöme i Västerås och i hela sin bransch genom det sätt som de hanterar några av samhällets just nu största utmaningar.

Så lyder motiveringen till vinnaren av Årets Hållbarhetspris 2017. Västerås stad vill uppmuntra företag att föredömligt och inspirerande integrera hållbarhetsfrågorna i sin affärsstrategi och ta ansvar för den egna verksamhetens påverkan på branschen och samhället. För att vi ska kunna skapa ett hållbart samhälle behöver alla bidra. Att främja det lokala engagemanget är avgörande för att vi som stad ska lyckas. Genom att dela ut Årets Hållbarhetspris på Västerås näringslivsgala Guldstänk vill Västerås stad visa att företag kan bidra på olika sätt – att alla kan göra något.

Årets tre nominerade företag är alla förebilder, var och en på sitt sätt. De är professionella och smarta företag som gör medvetna val och bidrar på ett fantastiskt sätt till ett mer hållbart samhälle. ICA Nära Vallby är redan en förebild i sin bransch och vi hoppas nu att de kan inspirera även utanför sin bransch, så väl inom som bortom Västerås gränser.

Nominerade

  • ICA Nära Vallby
  • Kenzan Tours
  • LT Konsult Fastighetsservice

Vinnare

  1. ICA Nära Vallby


För mer information

Theresa D’Errico, strateg hållbar utveckling och juryns ordförande, theresa.d'errico@vasteras.se, 021-39 28 35

Daniel Özer, Handlare, daniel.ozer@nara.ica.se, 076-79 39 977

Ämnen

Regioner


Västerås stad

Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås