Gå direkt till innehåll
Henrik Bengtsson. Foto VafabMiljö.
Henrik Bengtsson. Foto VafabMiljö.

Pressmeddelande -

Henrik Bengtsson anställs som direktör för Västerås stads teknik- och fastighetsförvaltning

Det blir Henrik Bengtsson som anställs som direktör för Västerås stads teknik- och fastighetsförvaltning. Henrik har varit tillförordnad direktör för förvaltningen sedan Hans Näslund slutade.

-Henrik Bengtsson har gedigen erfarenhet som ledare bland annat genom sin bakgrund inom VafabMiljö och han är väl insatt i teknik- och fastighetsförvaltningens viktiga uppdrag. Jag är övertygad om att Henrik Bengtsson kommer att leda förvaltningen på ett effektivt och bra sätt, säger Helene Öhrling, stadsdirektör.

Henrik Bengtsson har tidigare varit produktionschef på VafabMiljö. Han efterträder Hans Näslund som numera är kommundirektör i Falu kommun. Henrik Bengtsson tillträder sin tjänst som direktör för teknik-och fastighetsförvaltningen 1 februari.

-Det känns mycket roligt att jag har fått förtroendet att leda teknik- och fastighetsförvaltningen. Det är ett ansvarsfyllt uppdrag där jag tillsammans med mina kollegor inom förvaltningen kommer att göra vårt bästa för kommunens utveckling och västeråsarnas vardag, säger Henrik Bengtsson.

Kontakt:

Helene Öhrling, stadsdirektör

021-39 86 00

Henrik Bengtsson, direktör teknik- och fastighetsförvaltningen

021-39 79 06

Ämnen

Regioner

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås