Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Gratis prova-på-aktiviteter för unga – favorit i repris

Prova på verksamheten Try it IDA erbjuder nu fortsatt möjlighet för barn och ungdomar som är mellan 10 och 15 år att gratis prova på olika kultur- och idrottsaktiviteter. Under hösten finns det 16 aktiviteter och minst en aktivitet varje dag i veckan.

– Vi hade ett stort tryck till sommarens prova-på-aktiviteter, som var väldigt uppskattade. Därför känns det roligt att vi kan erbjuda en fortsättning under hösten, säger Ann-Cathrine Linér, områdessamordnare Bäckby.

Precis som under sommarens Try it IDA kan deltagarna hämta ett gratis busskort på närmaste fritidsgård eller fritidsklubb för att kunna ta sig till aktiviteten.

Läs mer här: www.tryitida.se

Try it IDAs prova-på-aktiviteter under hösten är ett samarbete mellan Västerås föreningsliv, Västerås stad, SISU Idrottsutbildarna och VL.

Under Relaterat/Dokument hittar du programmet för höstens aktiviteter.

För mer information:
Ann-Cathrine Linér, områdessamordnare Bäckby, 021-39 84 07
Benny Köpsén, IDA-verksamheten, fritid, 073-867 33 19
Jens Vennerström, områdessamordnare Centrum/Skallberget, 021-39 15 05
Anette Carlsson, områdessamordnare Öster, 021-39 23 34
Helen Sangemark, samordnare Bäckbyhuset, 021-39 88 05

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås