Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Fokus på boendefrågor i Västerås

Västerås stads konsumentjuridiska rådgivare sätter under en månad extra fokus på frågor som har med boendet att göra. Boendemånaden pågår från den 7 april till den 7 maj.

Frågor om boende, till exempel om hantverkstjänster, är en av de vanligaste frågorna som de konsumentjuridiska rådgivarna får. Frågorna handlar bland annat om hur man på bästa sätt gör när man ska anlita en hantverkare och vad ett skriftligt avtal ska innehålla.

Under hela boendemånaden publiceras fortlöpande planerade aktiviteter samt tips och råd på stadens webbplats www.vasteras.se/bobygga.

Konsumentjuridisk rådgivning kommer att erbjuda näringsidkare i Västerås som säljer byggmaterial att lämna ut broschyren Tips & råd till dig som ska anlita hantverkare, samt ett exempel på hur ett skriftligt avtal mellan en konsument och en hantverkare kan se ut. Broschyren och avtalet finns att hämta i Stadshusentrén eller att ladda ner på www.vasteras.se/bobygga

För mer information
Cecilia Collin, konsumentjuridisk rådgivare, 021-39 17 22


Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad

Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås