Följ Västerås stad

Bäckby Torgfest bjuder på talangjakt och dansworkshop

Pressmeddelande   •   Maj 18, 2015 16:34 CEST

Mimer kommer att fira sin 95-årsdag genom att bjuda in till en hel rad kalas under året. Första kalaset firas tillsammans med Bäckby Torgfest torsdagen den 21 maj klockan 17:00 till 20:30.

Bäckby Torgfest blir därmed startskottet för Mimers talangjakt som är öppen för dig som är 18 år eller yngre och som sjunger, dansar, trollar, spelar något instrument eller som har någon annan talang. Ansvarig för talangjakten är Jan-Erik Jönsson på Musik i fokus. Finalen blir den 12 september på Stora torget. Här kan du läsa mer om hur du anmäler dig: mimer.nu/mimerkalas Anmälan till talangjakten skickar du till post@mimer.nu

Torgfesten gästas av Unlimited Guidence och Victor Fariña som både kommer att underhålla från scenen och hålla dansworkkshops.

Bäckby Torgfest bjuder dessutom på ponnyridning, hoppborg, loppis och fiskdamm, ansiktsmålning, underhållning av trubadur och mycket annat. Passa också på att träffa Åge och hans pingviner och lär dig mer om Schysst framtid.

För mer information:

Ann-Cathrine Linér, Västerås stad, områdessamordnare Bäckby, 021-39 84 07

Eva Favaro, Bostads AB Mimer, 021-39 70 11

   

I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås