Gå direkt till innehåll
Appen Mitt Västerås förenklar din vardag

Pressmeddelande -

Appen Mitt Västerås förenklar din vardag

I den nya appen Mitt Västerås kan du snabbt och enkelt komma åt Västerås stads mobila tjänster.

Appen laddas ner via någon av appbutikerna, till exempel App store, Google play eller Windows store. Sök på Mitt Västerås. Appen fungerar på operativsystemen iOS, Android och Windows phone.

Kom och träffa oss under eMedborgarveckan!
Under eMedborgarveckan kommer vi att finnas på plats i Stadsbibliotekets entréhall den 5–9 oktober, säkrast kl 10–13, för att få besökarna att testa appen och höra vad de tycker.
Media hälsas välkomna att träffa oss där måndag 5 oktober klockan 10-13, för att ställa frågor om appen och kolla in vad besökarna tycker!

Västerås stads officiella app
Appen Mitt Västerås är Västerås stads officiella app, där vi samlar nyheter, service och tjänster. I appen kan du som invånare snabbt och enkelt kommat åt tjänster och information från Västerås stad. Här hittar du bland annat lediga jobb, läsårstider, jämför service, e-förslag, e-tjänsten vigsel och felanmälan gata.

Med hjälp av appen kan du nå oss på det sätt som passar dig bäst.

I appen finns också ett nyhets- och kalenderflöde. Du kan välja att få push-notiser för sådant som du är extra intresserad av. Du kan anpassa appen efter dina egna behov och själv välja vilka tjänster som ska visas på din mobiltelefon eller surfplatta.

Varför har vi tagit fram en app?
Vi vill erbjuda genvägar som förenklar västeråsarnas vardag. Grundtanken är att det är appen i farten. Den som använder appen vill och ska kunna göra något här och nu. Appen är en förlängning av webben. Liksom webben utgår appen från invånarens behov och perspektiv. Appen ger valfrihet och tillgänglighet och gör det enkelt för västeråsaren att ta del av Västerås stads information och tjänster.

För mer information:
Anne-Charlotte Boldrup, projektledare Västerås stad, 021-39 13 65

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås