Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Albin till Önsta-Gryta festen

Albin, artisten bakom hitlåten ”Din soldat”, uppträder på Önsta-Gryta festen lördag 31 maj klockan 15.00. Efter spelningen signerar Albin skivor.

Innan Albin gör sitt framträdande kommer Önstaskolans skolband och andra lokala artister att framföra iransk folkmusik, akustisk pop, hip-hop och rockmusik på scenen.

De lokala artisterna skänker sitt gage till Västerås stadsmission
I år är det första gången man har ett samarbete med Västerås stadsmission. Alla lokala artister kommer att skänka sitt gage till Västerås Stadsmission.

– Förutom att artisterna skänker sitt gage kommer vi att ha en insamling till Stadsmissionen under festdagen. Vi är stolta och glada över artisternas välvilja och samarbetet med Stadsmissionen, säger Edwin O’Brien-Rodney, scen- och artistansvarig under dagen.

Önsta-Gryta festen pågår 31 maj klockan 12.00–16.00 på Önsta torg. 

För alla barn finns ponnyridning, ansiktsmålning, pysselbord och den stora ruschkanan Big Slide. På biblioteket blir det barnteater och barnen kan passa på att upptäcka hur en brandbil ser ut när brandkåren kommer på besök. Därtill kommer det att finnas mat från olika kulturer till försäljning samt loppis och prova-på-aktiviteter för stora som små.

Arrangör för festen är Önsta-Grytarådet som består av verksamheter och föreningar på Önsta-Gryta.

För mer information:
Ditte Lundberg, områdessamordnare, 021-39 87 18
Edwin O'Brien-Rodney, scen- och artistansvarig, 073-041 86 61

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås är årets studentstad

Västerås stad

Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås