Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

150 körsångare på Pettersbergsdagen!

Torsdag den 26 maj kl 18–21 blir det fest för alla åldrar på S:t Ilians skolas innergård på Pettersberg. På scen står 150 körsångare från Sångcompaniet, Västerås nya alla-kan-sjunga-kör.

– Det brukar vara bra drag på Pettersbergsdagen, säger Ditte Lundberg, stadsdelssamordnare från Västerås stad, men i år blir det något alldeles extra med en så stor kör!

Dessutom blir det allsång, musik, hoppborg, ponnyridning, ansiktsmålning och idrottslekar. Scouter från Ansgarskyrkan kommer att grilla hamburgare och ”go’fika” kommer att säljas för billig peng på fritidsgården.

Festen anordnas i samverkan mellan skola, fritidsgård och -klubb, Hyresgästföreningen, Mimer, Ansgarskyrkan, det lokala näringslivet på Pettersberg och Västerås stad.

För mer information:
Ditte Lundberg, stadsdelssamordnare, Västerås stad, tel: 021-39 07 18.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås