Följ Västerås stad

Internationellt känd forskare gästar kick off för förskolans kreativa återanvändningscenter!

Nyhet   •   Nov 04, 2014 10:21 CET

Den 6 november bjuder Kreativt återanvändningscenter in alla medarbetare inom förskolorna i Västerås på kick off med Gunilla Dahlberg, internationellt erkänd forskare inom pedagogik. Hela 1 100 medarbetare inom förskolan har anmält sig. 

Projektet kreativt återanvändningscenter för förskolan har nyligen startat, och nu bjuds medarbetare inom förskolan in till en kick off den 6 november. Gunilla Dahlberg deltar och föreläser i temat ”TÄNK GLOBALT och HANDLA LOKALT- reflektioner kring tankens, den sociala praktikens och miljöns ekologi”. Hon är professor inom pedagogik vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen vid Stockholms universitet och är en internationellt erkänd forskare. Hela 1 100 medarbetare inom förskolan är anmälda.

Media hälsas välkomna att komma och lyssna!
Datum: 6/11
Tid: 14.00 - 16.30 och 18.00 - 20.30
Plats: Aros Congress Center

Om Kreativt återanvändningscenter
Kreativt återanvändningscenter är en verksamhet med återanvändningsmaterial som förskolorna i Västerås har tillgång till. Tanken är att bland annat öka miljömedvetenheten och att vara en kreativ plats och inspirationskälla för medarbetarna. Dessutom ska också verksamheternas många goda exempel i ämnet synliggöras för att kunna återvinnas av andra.

För mer information, kontakta:
Mikael Lindh, Projektledare för Kreativt återanvändningscenter för förskolan
Telefon: 021-39 41 64
E-post: mikael.lindh@vasteras.se