Gå direkt till innehåll

Nyhet -

​Annorlunda inspirationsföreläsningar i Västerås

Expectrum bjuder in till en serie lunchföreläsningar med en gemensam nämnare runt hur effektiva, produktiva och kreativa sätt och arbetsmetoder kan stärka både individ och organisation.

Expectrum är en fysisk miljö som omfattar ett flertal verksamheter. Blandningen av tekniktunga och kreativa företag som hyresgäster och ett kursutbud för barn, unga och vuxna ställer krav på oss att skapa förutsättningar för nya gränsöverskridande möten och innovativa samarbeten. Våra inbjudna föreläsare bjuder på tankeväckande, omtumlande och utmanande insikter.

– Under våren har vi lärt oss mer om bland annat aktivitetsbaserat arbetssätt och coachande ledarskap, säger Anna Sjödin. Nu ser vi spänt fram emot höstens ämnen inom till exempel. Det Nya Arbetslivet, Ergonomi och Ledarskap. Även om ämnesvalen kan låta som något vi hört tidigare finns det alltid något exceptionellt i våra föreläsningar, menar Anna.

lunch@expectrum är kostnadsfria inspirationsföreläsningar som bokas via expectrums webbplats. Önskas enklare lunch finns det att köpa på plats genom förbokning. 

Mer information finns på expectrums webbplats: www.expectrum.se

Plats: expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås
Tid: Lunchmingel från kl.11.30, föreläsning kl. 12.15–ca. 13.00

4/9 Sara Öhrvall (http://expectrum.se/event/lunchexpectrum-5/)

2/10 Tommy Wilén (http://expectrum.se/event/lunchexpectrum-7/)

6/11 Paula Avila alias Fenjima Manrique (http://expectrum.se/event/lunchexpectrum-9/)

4/12 Simon Elvnäs (http://expectrum.se/event/lunchexpectrum-11/)

Ämnen

Kategorier

Regioner

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås