Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Västerås stad på Bomässan

Västerås stad deltar som tidigare på årets Bomässa i ABB Arena Syd helgen 20–22 september. Mässbesökarna kommer bland annat få information och goda råd om boendefrågor i allt från bygglovsfrågor till att skriva hantverksavtal.

Västerås stad går samman och samverkar för att informera besökarna om boendefrågor av olika slag. Kommunens bygglovshandläggare ger svar på vad du behöver söka bygglov för. Eller vilka regler som gäller för exempelvis Attefallshus eller friggebod.

Energi- och klimatrådgivarna deltar med kunskap om energi och klimat ur ett boendeperspektiv. De kan bland annat svara på frågor om hur man kan bygga energieffektivt, om man funderar på att sätta upp solpaneler på villataket eller vilket uppvärmningssystem som bäst passar för sitt boende.

Konsumentjuridiska rådgivarna ger råd i olika sorts boendefrågor som exempelvis i konsumenttjänstlagen. På Bomässans scen på söndag klockan 13.00 ger konsumentjuridiska rådgivaren Cecilia Collin sina bästa tips om vad man bör tänka på när man anlitar hantverkare och hur man skriver ett avtal

Västerås stad finns i monter B10.

För mer information

Cecilia Collin, konsumentjuridisk rådgivare 021-39 17 22
Zandra Camber, energirådgivare 021-39 25 71

Ämnen

Regioner

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås