Följ Västerås stad

Jan Lindblom är ny direktör för utbildning och arbetsmarknad i Västerås stad

Pressmeddelande   •   Nov 08, 2012 12:41 CET

Barn- och ungdomsnämnden har fattat beslut om att anställa Jan Lindblom som ny direktör för utbildning och arbetsmarknad i Västerås stad. Jan Lindblom kommer närmast från Örebro kommun där han har varit skolchef/förvaltningschef sedan 2003.

Jan Lindblom tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2013 och efterträder då Johan Wennhall som går vidare till nya uppgifter.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och är helt övertygade om att Jan Lindblom, med sin långa erfarenhet av ledarskap och sin breda kompetens, med stor framgång kommer att utveckla skolstaden Västerås, säger barn- och ungdomsnämndens ordförande Vasiliki Tsouplaki.

Jan Lindblom ser fram emot sin nya tjänst.

– Jag är mycket motiverad och glad över att få leda utvecklingen inom det breda verksamhetsområde som utbildning och arbetsmarknad i Västerås stad är, säger Jan Lindblom.

– Västerås är en stad med stolta historiska traditioner och framtida ambitioner att vara en av de främsta skolstäderna. Att vara med och bygga vidare på staden utan gränser där människor känner att allt är möjligt är mycket inspirerande för mig.


Mer information:

Vasiliki Tsouplaki, barn- och ungdomsnämndens ordförande,
telefon 021-39 23 41

Jan Lindblom, tillträdande direktör för utbildning och arbetsmarknad, är fullt tillgänglig från och med måndag 12 november, telefon 070-633 50 58