Följ Västerås stad

Hökåsenskolan firar 50 år

Pressmeddelande   •   Maj 26, 2015 11:00 CEST

Hökåsenskolan firar 50-årsjubileum och bjuder in till utställning, uppträdande med nuvarande och före detta elever och besök av en hemlig gäst.

I år fyller Hökåsenskolan 50 år. Det firar skolan med en egen tillställning. På torsdagkvällen den 28 maj mellan klockan 17 och 19 blir det utställning kring skolans temaarbete om 1960-talet, besök av en hemlig gäst, uppträdande av talangfulla elever, både nuvarande och före detta elever. Under kvällen uppträder även skolans lärarband.

– Hökåsenskolan är en skola som man trivs på! De flesta lärare som börjat på skolan har stannat länge, många ända till pensioneringen. Vi har även lärare som själva gått på skolan och som nu är tillbaka sedan flera år, berättar Annie Eidenvall lärare på Hökåsenskolan.

Media hälsas välkomna till Hökåsenskolans 50-årsjubileum!

För kontakt och mer information
Ann Hammarström, rektor, 021- 39 44 00, ann.hammarstrom@skola.vasteras.se

I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås