Gå direkt till innehåll
Årets fest - iParty 2017 på Viksängs fritidsgård

Pressmeddelande -

Årets fest - iParty 2017 på Viksängs fritidsgård

På fredag 19 maj med start klockan 19.00 bjuder Västerås fritidsgårdar in till årets fest, iParty 2017. Ungdomar på högstadiet, upp till 17 år är välkomna till Viksängs fritidsgård. Med på festen är artisterna Kaliffa och IBBE.

– Vi valde Kaliffa som huvudartist i år, eftersom att vi gillar hans musik, men också för att han är en bra förebild som sprider en positiv vibe, säger Patrik Johansson, enhetschef för fritidsgårdarna i östra Västerås.

Efter förra årets succé med över 600 besökare på iParty 2016 känns det extra bra att kunna ha både Kaliffa och IBBE - två stora artister, och ett ungdomsarrangemang som är större än någonsin tidigare.

Det är fjärde året i rad som iParty arrangeras och det har tidigare varit väldigt lyckade arrangemang. En anledning är att kvällen fyller ett behov som fritidsgårdarna uppmärksammat – en fest för Västerås ungdomar som sticker ut lite extra, med livemusik och tävlingar. En annan anledning kan vara att ungdomarna själva är med i planering och genomförande.

De som planerat årets fest är ungdomar och personal på Västerås stads fritidsgårdar på Bjurhovda, Viksäng, Irsta och Vallby.

Var: Viksängs fritidsgård

När: Fredag 19 maj klockan 19-24

Ålder: Ungdomar på högstadiet upp till 17 år

Fri entré


Mer information

Patrik Johansson, enhetschef för Fritid Öster, Västerås stad, 021-39 19 82
Alexander Markianos, fritidsledare, Viksängs fritidsgård, 021-39 08 34

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås