Gå direkt till innehåll
Temakväll om egen solel och laddplatser

Temakväll om egen solel och laddplatser

Tid 27 September 2018 17:00 – 20:00

Plats Aros Congress Center, Västerås

Västerås stads energi- och klimatrådgivare Zandra och Per får många frågor om solpaneler av både företag och privatpersoner. Solceller är en viktig del i att skapa en fossilfri elproduktion nu och i framtiden, därför bjuder vi nu in till en temakväll.

Har du frågor om solceller, solel och laddplatser och hur du kan generera hållbar el? Då träffar vi gärna dig på den temakväll om solel och laddplatser som Zandra, Per och utställare från branschen har på Aros Congress Center torsdagen den 27 september mellan 17 och 20.00

-Vi välkomnar alla, privatpersoner, organisationer, media och företag som vill veta mer om att installera solpaneler eller egen laddplats för ett elfordon, berättar Zandra Camber, energi- och klimatrådgivare.

-Kom och ställ alla dina frågor, till oss, utställare och föreläsare, fyller Per Eriksson i, även han energi- och klimatrådgivare.

Mingel och mässa klockan 17–20, föreläsning och panelsamtal klockan 18–19.

Föreläser gör Bengt Stridh, universitetslektor vid Mälardalens Högskola som också driver Sveriges största solelblogg Bengts villablogg. Föreläser gör även Gustav Busch från Energikontoret Mälardalen.

Temakvällen är gratis och vi bjuder på fika. Anmäl att du kommer genom att mejla till: Energiradgivning@vasteras.se. Vi behöver veta deltagarantalet för att kunna anpassa lokalen och mängden fika. Förra årets temakväll om solenergi var fullsatt till sista plats!

Det går självklart bra att ställa frågor och boka in sig på ett möte med Västerås stads energi- och klimatrådgivare Zandra Camber och Per Eriksson.

För mer information:
Zandra Camber, energi- och klimatrådgivare, telefon: 021-39 25 71 zandra.camber@vasteras.se

Per Eriksson, energi- och klimatrådgivare, telefon: 021-39 25 75 per2.eriksson@vasteras.se

Kategorier

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås