Följ Västerås stad

Pressmeddelanden 4 träffar

Kommuner samlas för att skapa ett hållbart samhälle

Pressmeddelanden   •   Nov 20, 2007 06:57 CET

På torsdag samlas många av Sveriges kommuner och landsting för att lyssna och lära sig att utveckla nya hållbara metoder. Mötesplatsen är Envisions i Västerås där Miljödepartementet är en av medarrangörerna. Miljöministern Andreas Carlgren är huvudtalare.

Jonas Hassen Khemeri till Envisions

Jonas Hassen Khemeri till Envisions

Pressmeddelanden   •   Nov 18, 2007 08:59 CET

Författaren Jonas Hassen Khemiri – Ett öga rött och Montecore – diskuterar kring när fäder och söner inte talar samma språk i samtal med prof. Jarmo Lainio, tvåspråkighets- och minoritetsspråksforskare, och med publiken på Envisions i Västerås.

Andreas Carlgren på Envisions i Västerås

Andreas Carlgren på Envisions i Västerås

Pressmeddelanden   •   Nov 14, 2007 08:03 CET

Miljöministern Andreas Carlgren medverkar på Envisions den 23 november och talar kring Sverige som ett ledande land när det gäller hållbar utveckling.

Är hälsa bara för de rika?

Är hälsa bara för de rika?

Pressmeddelanden   •   Nov 07, 2007 10:35 CET

Är hälsa en livsstil som endast är tillgängligt för en klick välbärgade människor? Zarah Öberg, grundare till sajterna Pigga Barn och Kostkoll är en av talarna på Envisions den 22 och 23 november i Västerås.

Nyheter 1 träff

Folkets förslag blir verklighet

Nyheter   •   Okt 14, 2016 08:41 CEST

Under drygt ett år har invånarna i Västerås kunnat lämna in idéer på stadens webbplats. Idéerna har varit många och varierade, allt från odling i vägrenar till nya stadsbelägna lekparker. Nu har några av idéerna blivit verklighet.