Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan – ny samverkansöverenskommelse och förnyade medborgarlöften för Västerås

Onsdagen den 12 april undertecknar polisen i lokalpolisområde Västerås och Västerås stad en ny samverkansöverenskommelse samt förnyade medborgarlöften för 2017-2018.

Medias representanter är välkomna till Bäckby torg i Västerås klockan 12.30 12 april då lokalpolisområdeschef Lars Jansson och kommunstyrelsens ordförande Anders Teljebäck undertecknar dokumenten.

Under pressträffen där kommer polisen och kommunen att berätta mer om hur man gemensamt ska arbeta utifrån den lokala problembilden.

Samverkansöverenskommelsen och de förnyade medborgarlöftena är en del av det gemensamma arbetet för att öka tryggheten och minska brottsligheten i kommunen. Västeråsarna har genom medborgardialoger varit involverade i att ta fram de nya medborgarlöftena.

Anmäl gärna om du kommer, till Jonas Tronêt, kommunikationsstrateg Stadsledningskontoret Västerås stad, jonas.tronet@vasteras.se eller 021-39 11 75.

Ämnen

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås