Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pedagogiska priset till nyfiken förskollärare

Monika Vallin får Västerås stads pedagogiska pris bland annat för sin förmåga att hålla nyfikenheten uppe tillsammans med barnen på Vetterstorps förskolor. Priset är på 25 000 kronor och ska gå till fortbildning, studieresa eller liknande.

Media är välkommen att delta i en prisceremoni där Monika Vallin tar emot sitt pris av förskolenämndens ordförande Amanda Agestav.

Tid: Torsdag den 17 december 2015, klockan 11:30

Plats: Stadshuset, foajén utanför kommunfullmäktigesalen

Monika Vallin får priset med följande motivering:

”För dina kunskaper som inspirerar till nya arbetssätt och skapande av nya lärmiljöer, den tredje pedagogen, och för ditt ödmjuka förhållningssätt som smittar och lyfter barn, föräldrar och kollegor. Med en förmåga att hålla uppe nyfikenheten tillsammans med barnen och visa på lockande material sätter du i gång olika lärprocesser. Du gör lärandet lustfyllt genom att ge utmaningar och skapa förutsättningar. Med dig får barnen använda alla sina hundra språk! Du är ett guldkorn och en förebild som förskollärare. Tack för att du berikar verksamheten på Vetterstorps förskolor!”

Mer information
Lena Våglund, samordnare barn- och utbildningsförvaltningen, 021-39 18 84

Ämnen

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås