Gå direkt till innehåll
Hans Näslund, direktör tekniska kontoret och blivande fastighetsdirektör
Hans Näslund, direktör tekniska kontoret och blivande fastighetsdirektör

Pressmeddelande -

Ny fastighetsdirektör för Västerås stad

Hans Näslund blir Västerås stads nye fastighetsdirektör. Hans, som nu är direktör för tekniska kontoret, börjar sin nya tjänst den 1 september.

- Det är dags att leda fastighetskontoret in i nästa fas. Hans Näslund är rätt person att leda kontoret i arbetet med flera för Västerås viktiga utvecklingssatsningar. En av dem är att leva upp till målet om minst 1000 nya bostäder per år, säger Magnus Edström (MP) ordförande fastighetsnämnden.

- Hans Näslund är en mycket erfaren direktör och ledare och jag är övertygad om att hans ledarskap kommer att kunna driva fastighetskontorets arbete för Västerås framtid framåt på det allra bästa av sätt, säger Bo Dahllöf, stadsdirektör.

-Att jobba med att utveckla vår fina stad till bästa möjliga plats att bo, leva och verka i är fantastiskt inspirerande. Det ska bli jättekul att tillsammans med alla duktiga medarbetare och samarbetspartners se till att fastighetskontorets verksamhet på bästa sätt bidrar till uppfyllelse av stadens övergripande mål och vision, säger Hans Näslund, blivande fastighetsdirektör.

För mer information (personerna finns tillgängliga efter Kommunstyrelsens sammanträde 1/6):

Magnus Edström, (MP) kommunalråd och ordförande i fastighetsnämnden, 021- 39 23 42

Bo Dahllöf, stadsdirektör, 021-39 11 04

Hans Näslund, direktör tekniska kontoret och blivande fastighetsdirektör, 021-39 16 60

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande. Men här finns också det trygga och trivsamma Västerås. En stad där samverkan i olika former föder framgång. En stad där människan och tekniken lever i en framgångsrik symbios.

Jobba i Västerås stad

Gå i skola i Västerås

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås