Gå direkt till innehåll
Över 600 bilder har kommit in till Västerås stads fototävling

Nyhet -

Över 600 bilder har kommit in till Västerås stads fototävling

Västerås stad har fått ett otroligt stort gensvar på fototävlingen Din bild av Västerås.  Cirka 600 bilder har hittills kommit in och några av Västerås stads kommunikatörer jobbar nu hårt med att hantera dem alla.
-Fotot måste granskas och klara alla regler för att komma med i tävlingen och efter de passerat det nålsögat ska fotografens namn läggas på alla bilder på ett likvärdigt sätt. Vi lägger sedan in dem i en bildbank på webben så att bilderna kan användas på lämpliga sidor på vår nya webbplats, säger Annika Ahlstrand, kommunikationsansvarig för fototävlingen.
Tävlingen pågår fram till den 18 mars och den startades för att Västerås stads nya webbplats ska få ett mer personligt uttryck genom att invånarna bidrar med sin bild av Västerås. Nya vasteras.se lanseras den 31 mars och då utser vi även vinnaren i tävlingen. Det märks att invånarna här är stolta över sin vackra stad och de lever verkligen upp till visionen Tillsammans för Västerås!
-Det känns fantastiskt roligt med detta gensvar och det skulle vara kul om de som skickat in bilder kommer till Karlsgatan 2 den 31 mars för att vara med på lanseringen. Vi startar kl.13, avslutar Annika Ahlstrand.

Ämnen

Regioner

Västerås stad
Stadshuset, Fiskartorgsentrén
721 87 Västerås